Zpět na přehled fotoalb

Po dvouletém odkladu oproti původnímu plánu jsme se vypravili do Velké Británie, na mezinárodní tábor Common Ground, který se konal v na přelomu července a srpna 2022. Tábor byl pořádán naší partnerskou organizací Woodcraft Folk a účastnilo se ho přes dva a půl tisíce účastníků z dětských organizací z různých zemí a kultur.

Program tábora nabízel pestrou škálu aktivit a zážitků – mohli jsme se zapojit do centrálního programu, který nabízel zajímavé aktivity, hry a dílny z různých oblastí, ale nechyběly ani různé řemeslné a dobrodružné aktivity. Kromě toho jsme si užívali bushcraftový workshop, navštívili táborové kino, vysílali z táborového rádia a stříhali video do táborových zpráv.

Naše skupina bydlela ve vesničce číslo 23 spolu s asi stovkou dalších účastníků, což nám umožnilo prožít skvělou kamarádskou a přátelskou atmosféru. Společné aktivity, večery u zpěvu jak anglických tak českých táborových písniček ale i společně strávený čas prací v rámci služeb nám pomohly navázat nová přátelství a prožít nezapomenutelné chvíle.

Během tábora jsme se také v rámci výsadku vydali na výlet do okolní přírody, a vyšel nám i čas na celodenní výlet do města Leicester. Podle místních měřítek nám také nad míru výtečně přálo počasí – déšť jsme během dne zažili asi jenom dvakrát. Celkově to byl skvělý a nezapomenutelný pobyt - plný dobrodružství, legrace, nových zážitků, ale i nových přátel z různých koutů světa.

Zpět na přehled fotoalb