Zpět na přehled fotoalb

Po několikaleté pauze jsme zase vyrazili na RESET – republikové setkání pionýrských skupin, které se tentokrát konalo u kamencového jezera v Chomutově. Po pátečním zdárném (i když lehce opožděném) příjezdu a registraci jsme si už jen stihli postavit stany a jít spát.

V sobotu jsme celé dopoledne hráli Uznado – celopionýrskou hru, která testovala schopnosti dětí a při tom jsme si procházeli místní zoopark. Odpoledne nás čekal výlet na Kočičák – vrch, kde je krásně zachované a věrně zrekonstruované pásové opevnění z první republiky. Po návratu jsme se věnovali různým připraveným aktivitám v kempu, včetně vyjížďky na nafukovacích lodičkách. Po večeři nás čekal koncert skupiny Maxíci. Ti, kdo neměli chuť koncertovat, strávili večer u ohně a při hře s pionýry z oddílu Krakeni, které známe z Prahy.

Neděle začala společným velkým nástupem na místním molu, kde k nám promluvil hejtman kraje a rozdala se ocenění nejlepším týmům z včerejší dopolední hry. Pak jsem vyrazili balit stany a potom využili kamarádství s Krakeny, kteří nás nechali projet na jejich po domácku vyrobených plachetnicích (katamaránech) z kánoí a rozličných zbytků dřev a plachet.

Pak už nám ale tak akorát zbyl čas na oběd a bylo třeba vyrazit na cestu vlakem zpět do Prahy.

Zpět na přehled fotoalb